تصویرسازی به چند دسته تقسیم میشود؟
جدا از بحث تکنیک، سفارش تصویرسازی در نگاشت به پنج دسته تقسیم میشود:« تصویرسازی مفهمومی، تصویرسازی دیجیتال، تصویرسازی انیمیشن، تصویرسازی تبلیغاتی و تصویرسازی کودک» در ادامه به توضیح هر یک از این دستهها میپردازیم.
تصویرسازی مفهومی
در این دسته از تصویرسازی ایده و خلاقیت حرف اول را میزند و بیش از تکنیک از اهمیت برخوردار است. هدف این تصویرسازی انتقال تفکر و اندیشهی تصویرساز به مخاطب است و هر چقدر در به تصویرکشیدن آن خلاقیت بیشتری به خرج دهد تصویرسازی موفقتری خواهد داشت
تصویرسازی دیجیتال
تصویرسازی دیجیتال به وسیلهی ابزار قلم نوری و با استفاده از نرمافزار فتوشاپ صورت میگیرد و تکنیک در آن نقش مهمی دارد. در تصویرسازی دیجیتال مهارت تصویرساز در نحوهی بهکارگیری از قلم نوری برای خلق اثرش یک امر ضروری است
تصویرسازی انیمیشن
این دسته از تصویرسازی برای افراد یا شرکتهایی است که برای خلق یک انیمیشن نیازمند کاراکتر و فضاسازی هستند. در این نوع از سفارش تصویرسازی ما به کمک نرمافزار ایلوستریتور در لایههای جداگانه به صورت وکتور تصویر را خلق میکنیم تا برای ساخت یک انیمیشن آماده باشند.
تصویرسازی تبلیغاتی
تصویرسازی تبلیغاتی از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که بار سنگینی را به دوش میکشد و باید هر آنچه برای شناخت یک برند یا محصول و… است را در یک تصویر به نمایش بگذارد. این تصویرسازی از این رو تاثیر زیادی بر مخاطب دارد که بیش از هر پیام متنی بر ذهن مخاطب اثر میگذارد و در حافظهی او باقی میماند. تصویرسازی تبلیغاتی را میتوان در بیلبوردها، بستهبندیها، شبکههای مجازی، بنر و …. استفاده کرد.
تصویرسازی کودک
کودکان از قدرت تخیل بالایی برخوردار هستن و تصویرسازی برای این گروه حساس قدری نیازمند خلاقیت است. اصلیترین کاربرد این دسته از تصویرسازی در خلق کتابهای کودک است و تکنیک و روش اجرا کاملا به محتوای کتاب بستگی دارد. این نوع کتابها عموما تصویر محور هستند و بار تصویری سنگینتری دارند و حساسیت آن از این لحاظ است که باید هم آموزنده و هم جذاب و گیرا باشد تا کودک را تشویق به مطالعه کتاب کند.